Zoeken
Kies uw taal
10 mei 2024

Afscheid huisartsen Roebroeck en van Russen Groen

Het wordt voor ons tijd om met pensioen te gaan. Na 29 jaar, op 1 juli aanstaande, stoppen wij als huisarts in Vlissingen. Het was een voorrecht om al die jaren uw lief en leed te delen. We willen feestelijk afscheid van u nemen. Een receptie is niet aan ons besteed. Cadeautjes evenmin. Daarom hebben wij iets anders bedacht:

Uw Recept voor de dokter

Wij willen u vragen om uw lievelingsrecept voor ons op te schrijven. U kunt dit inleveren bij de assistente of sturen naar onderstaand emailadres. Ook kunt u een recept bereiden en meenemen. Wij organiseren daarvoor een feestelijke markt.

Datum en tijd: vrijdag 28 juni 16 – 19 uur.
Plaats: Parkeerplaats naast onze praktijk

 U verzorgt op die manier de “hapjes” voor ons afscheidsfeest. Opdat we gezamenlijk genieten van elkaars cultuur op culinair gebied. Wij verzorgen een drankje.
In verband met de organisatie zouden we graag voor 15 juni van u vernemen of u mee wilt doen. Dit kan door dit kaartje in te leveren of door een mail te sturen naar: receptvoordedokter@zeelandnet.nl

  • Ik kom graag. Uw naam:____________________________________________________ Aantal personen:______
  • Ik breng iets te eten mee

Het weer moet met ons zijn. Als het echt bar is dan gaat het niet door. Op onze website staat of het wel of niet doorgaat: www.getijdendokters.nl

Jacqueline Roebroeck
Eric van Russen Groen
huisartsen

Terug naar overzicht
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.