Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Aanmelden als nieuwe patiënt

Onze praktijk is geopend voor nieuwe inwoners van Vlissingen, die binnen postcodegebied 4381 t/m 4386 vallen.

Staat u al ingeschreven bij een huisarts in Vlissingen, dan kunnen wij uw inschrijving niet in behandeling nemen.

Als u recent in Vlissingen bent komen wonen en uw postcode valt binnen 4381-4386 dan bent u welkom om zich aan te melden in onze praktijk. U kunt daarvoor ons inschrijfformulier volledig invullen en mailen naar info@getijdendokters.nl of afgeven in onze praktijk. Wij nemen telefonisch geen inschrijvingen aan. Wij vragen u dan ook niet telefonisch contact met ons op te nemen betreffende inschrijvingen. Vervolgens informeert u uw vorige huisarts en vraagt u om uw dossier aan ons over te dragen.
Voor het verwerken van uw inschrijving en het opvragen van uw dossier hanteren wij een wachttijd van 14 werkdagen. Tot die tijd is het niet mogelijk om een afspraak te maken, tenzij het een spoedgeval betreft.

Wij hebben de mogelijkheid om de gegevens die wij over u hebben zichtbaar te maken voor de huisartsenpost. Dit kan alleen als u hier toestemming voor geeft. Als u zich aanmeldt bij onze praktijk verzoeken wij u aan te geven of u wel of niet toestemming geeft voor het beschikbaar stellen van uw gegevens aan de huisartsenpost. Dit kunt u doen door naar de website VolgjeZorg | Grip op je medische gegevens te gaan. Of door het toestemmingsformulier te downloaden.

Als u voor de eerste keer naar onze praktijk komt verzoeken wij u een geldig identiteitsbewijs mee te nemen (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument of uittreksel uit de gemeentelijke administratie). Wij zijn namelijk wettelijk verplicht om éénmalig uw identiteit formeel vast te stellen.