Zoeken
Kies uw taal
10 juli 2024

Veranderingen in uw huisartsenpraktijk

Belangrijk!  Veranderingen in uw huisartsenpraktijk 

 

Huisartsenteams:

In het kader van de continuïteit hebben we alle patiënten onderverdeeld in huisartsenteams, bestaande uit huisartsen, verpleegkundig specialisten en physician assistants. De assistente bekijkt met u bij het maken van een afspraak bij wie u het beste terechtkunt. Vanaf 9 september a.s. vindt deze manier van werken volledig ingang, tijdens de zomer proberen we hier in de mate van het mogelijke rekening mee te houden.

Telefonische bereikbaarheid:

De praktijk is met ingang van 8 juli alleen nog tussen 08:00 en 10:00 uur telefonisch bereikbaar. 
U heeft echter altijd (24/7) de mogelijkheid uw (niet spoedeisende) vraag digitaal in te dienen via website: getijdendokters.nl. Bij direct regelen kiest u dan voor “Spreekuur”. U krijgt uiterlijk de eerstvolgende werkdag antwoord.

Voor het bespreken van de uitslag van een onderzoek nemen onze zorgverleners vanaf heden zelf contact met u op, hetzij digitaal, hetzij telefonisch zoals met u van tevoren wordt afgesproken.

Voor spoedgevallen en zaken die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag zijn wij tijdens onze openingstijden bereikbaar.

Balie:

We gaan werken met een gastvrouw of gastheer aan de balie. Deze medewerker is niet medisch opgeleid. Wij vragen daarom uw medewerking om medische vragen of het maken van een afspraak steeds digitaal of telefonisch te doen.

 

Bovenstaande informatie hebben we inmiddels ook per mail of brief aan u verstuurd.

Mocht u nog geen brief hebben ontvangen, zou u dat dan aan ons willen melden?

Terug naar overzicht
Twijfelt u of u wel naar de huisarts moet?
Hieronder vindt u allerlei informatie die u verder helpt.