Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Corona maatregelen

Zoals u ongetwijfeld weet uit de media gaat het niet goed met de corona pandemie. De nieuwe variant Omikron zal de komende weken de overhand krijgen. Vaccins lijken hier minder goed tegen te werken terwijl het tegelijkertijd een besmettelijker virus is. Het is nog niet duidelijk in welke mate mensen er ziek van worden. Vooralsnog lijken vaccinaties wel nog steeds te beschermen tegen ernstig ziek worden. Belangrijk is dat zoveel mogelijk mensen een booster vaccinatie halen. U wordt hiervoor opgeroepen door de GGD. Huisartsen spelen hierin geen rol.

Al met al betekent het voor onze praktijk dat we voorzichtig zijn en een aantal voorzorgsmaatregelen hanteren.

  • Mondkapje blijft verplicht. Zowel in de wachtkamer als in de spreekkamer.
  • Als u luchtwegklachten heeft (hoesten koorts, benauwdheid) willen we graag dat u dit van te voren meldt. Wij zullen dan beoordelen of het nodig is om naar de praktijk te komen en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen.

Belangrijk is dat u niet zomaar naar onze praktijk komt, maar eerst telefonisch contact opneemt. Wij gaan dan met u na hoe we u het beste kunnen helpen.  Wij verzoeken u dringend om wanneer u onze praktijk bezoekt een mondkapje te dragen.

Wij willen u erop wijzen dat in plaats van een bezoek aan onze praktijk ook beeldbellen een mogelijkheid is. Klik hier voor meer informatie hierover.

Als u actuele informatie over het Corona virus zoekt klik dan hier.

Voor anderstaligen verwijzen wij naar de websites van:
Pharos: https://www.pharos.nl/coronavirus/begrijpelijke-informatie-over-het-nieuwe-coronavirus/  
en/of
Steffie: https://corona.steffie.nl/nl/