Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Corona maatregelen

Met het coronavirus gaat het de goede kant op nu een groot deel van de bevolking is gevaccineerd. Veel maatregelen zijn door de overheid ingetrokken. Toch komen besmettingen nog steeds voor. Ook bij mensen die zijn gevaccineerd. Mensen die besmet raken na vaccinatie worden vrijwel nooit ernstig ziek. Zij kunnen het virus echter wel doorgeven aan anderen. Dus ook aan mensen die om wat voor redenen dan ook niet goed zijn beschermd.

Juist in onze praktijk komen ook mensen die nog steeds kwetsbaar zijn. Daarom hanteren we in onze praktijk nog steeds een aantal voorzorgsmaatregelen.

  • Mondkapje blijft verplicht. Zowel in de wachtkamer als in de spreekkamer.
  • Als u luchtwegklachten heeft (hoesten koorts, benauwdheid) willen we graag dat u dit van te voren meldt. Wij zullen dan beoordelen of het nodig is om naar de praktijk te komen en welke voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen.

Belangrijk is dat u niet zomaar naar onze praktijk komt, maar eerst telefonisch contact opneemt. Wij gaan dan met u na hoe we u het beste kunnen helpen.  Wij verzoeken u dringend om wanneer u onze praktijk bezoekt een mondkapje te dragen.

Wij willen u erop wijzen dat in plaats van een bezoek aan onze praktijk ook beeldbellen een mogelijkheid is. Klik hier voor meer informatie hierover.

Als u actuele informatie over het Corona virus zoekt klik dan hier.

Voor anderstaligen verwijzen wij naar de websites van:
Pharos: https://www.pharos.nl/coronavirus/begrijpelijke-informatie-over-het-nieuwe-coronavirus/  
en/of
Steffie: https://corona.steffie.nl/nl/