Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Corona maatregelen

Het Corona virus heeft de maatschappij nog steeds flink in haar greep. Om onderlinge besmetting te voorkomen willen we het aantal mensen dat tegelijkertijd naar de praktijk komt beperken. Onze spreekuren zijn daarom zodanig ingericht dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn. Tegelijkertijd willen we benadrukken dat u met klachten ALTIJD kunt bellen. Wij overleggen met u of het nodig is dat u naar de praktijk komt of dat we u op een andere manier helpen. We merken dat mensen ons minder bellen of contact met onze praktijk uitstellen. Dat is niet nodig. U kunt ons gewoon bellen. We willen voorkomen dat mensen te lang met klachten door blijven lopen en dat daardoor gezondheidsschade ontstaat.

Voor mensen met luchtwegklachten (hoesten koorts, benauwdheid) die zodanig ziek zijn dat ze beoordeeld moeten worden hebben we  een apart spreekuur ingericht. We gebruiken hiervoor een spreekkamer die een deur rechtstreeks naar buiten heeft. Deze bevindt zich aan de rechterkant van het gebouw om de hoek. Als u voor het luchtweg spreekuur een afspraak heeft gemaakt verzoeken wij u daar buiten of in de auto te wachten totdat u wordt binnen geroepen.

Belangrijk is dat u niet zomaar naar onze praktijk komt, maar eerst telefonisch contact opneemt. Wij gaan dan met u na hoe we u het beste kunnen helpen.  Wij verzoeken u dringend om wanneer u onze praktijk bezoekt een mondkapje te dragen.

U kunt ons mailen via info@getijdendokters.nl. Via de mail kunt u ons ook foto’s sturen.

Verder is beeldbellen een mogelijkheid. Klik hier voor meer informatie hierover.

Als u actuele informatie over het Corona virus zoekt klik dan hier.

Mondkapjesplicht per 1 december 2020: 

In de regeling staat dat een persoon zelf moet aantonen waarom hij/zij in aanmerking komt voor uitzondering van de mondkapjesplicht.  Dit kan een persoon op verschillende manieren aantonen. Bijvoorbeeld het tonen van een hulpmiddel of medicatie. Een bewijs van een afspraak met een arts, zorgverlener of zorgorganisatie. Een huisarts hoeft hiervoor dus geen artsenverklaringen af te geven. Iemand moet het zelf aantonen op basis van bewijs dat hij/zij zelf heeft. U kunt zelf een kaartje via deze link https://www.vilans.nl/vilans/media/documents/files/uitzonderingskaart-mondkapjes.pdf  uitprinten en invullen indien u onder de uitzonderingsregel valt.

Voor anderstaligen verwijzen wij naar de websites van:
Pharos: https://www.pharos.nl/coronavirus/begrijpelijke-informatie-over-het-nieuwe-coronavirus/  
en/of
Steffie: https://corona.steffie.nl/nl/