Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Corona maatregelen

Het Corona virus heeft de maatschappij nog steeds flink in haar greep. Om onderlinge besmetting te voorkomen willen we het aantal mensen dat tegelijkertijd naar de praktijk komt beperken. Onze spreekuren zijn daarom zodanig ingericht dat er zo min mogelijk mensen tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn. Tegelijkertijd willen we benadrukken dat u met klachten ALTIJD kunt bellen. Wij overleggen met u of het nodig is dat u naar de praktijk komt of dat we u op een andere manier helpen. We merken dat mensen ons minder bellen of contact met onze praktijk uitstellen. Dat is niet nodig. U kunt ons gewoon bellen. We willen voorkomen dat mensen te lang met klachten door blijven lopen en dat daardoor gezondheidsschade ontstaat.

Voor mensen met luchtwegklachten (hoesten koorts, benauwdheid) die zodanig ziek zijn dat ze beoordeeld moeten worden hebben we gezamenlijk met alle huisartsen een apart spreekuur ingericht. Dit is vooral ingegeven om efficiënt om te gaan met de schaarse persoonlijke beschermingsmiddelen (mondkapjes, schorten, etc).

Belangrijk is dat u niet zomaar naar onze praktijk komt, maar eerst telefonisch contact opneemt. Wij gaan dan met u na hoe we u het beste kunnen helpen.

U kunt ons mailen via info@getijdendokters.nl. Via de mail kunt u ons ook foto’s sturen.

Verder is beeldbellen een mogelijkheid. Klik hier voor meer informatie hierover.

Als u actuele informatie over het Corona virus zoekt klik dan hier.