Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Inschrijven als nieuwe patient

Onze praktijk is open voor de postcodes 4381 t/m 4384.

Als u recent in Vlissingen bent komen wonen en uw postcode valt binnen 4381-4384 dan bent u welkom om zich aan te melden in onze praktijk. U kunt daarvoor contact opnemen met onze assistente via telefoonnummer 412225. Het beste kunt u dit doen van 10.30 – 12.30 uur ‘s ochtends, of 13.30- 16.00 uur ‘s middags. Houdt hierbij uw BSN nummer bij de hand. U vindt dit op uw paspoort, identiteitsbewijs, rijbewijs of zorgverzekeringspas. De assistente zal dan uw gegevens opnemen. Vervolgens informeert u uw vorige huisarts en vraagt u om uw dossier aan ons over te dragen. Als uw dossier binnen is kunt u een kennismakingsafspraak maken met een van de assistentes.

Het is ook mogelijk om u aan te melden via deze website. Onderaan deze pagina vindt u het inschrijfformulier.

Wij hebben de mogelijkheid om de gegevens de wij over u hebben zichtbaar te maken voor de huisartsenpost. Dit kan alleen als u hier toestemming voor geeft. Als u zich aanmeldt bij onze praktijk verzoeken wij u aan te geven of u wel of niet toestemming geeft voor het beschikbaar stellen van uw gegevens aan de huisartsenpost. Dit kunt u doen door naar de website VolgjeZorg | Grip op je medische gegevens te gaan. Of door het toestemmingsformulier te downloaden.

Ben je student en woon je in Vlissingen (postcode 4381-4384) dan ben je welkom als patiënt in onze praktijk. Sta je ingeschreven in de gemeente Vlissingen dan is het niet mogelijk om je oude huisarts als vaste huisarts aan te houden, maar moet je je volledig inschrijven in onze praktijk. Dit heeft te maken met de regels t.a.v. vergoedingen die wij kunnen declareren bij de zorgverzekeraar. Als je hier bezwaar tegen hebt kun je niet als patiënt bij ons terecht. Mocht je je oude huisarts nog eens raadplegen dan kan deze daarvoor het zogenaamde passantentarief declareren.

Als u voor de eerste keer naar onze praktijk komt verzoeken wij u een geldig indentiteitsbewijs mee te nemen (paspoort, identiteitskaart, rijbewijs, vreemdelingendocument of uittreksel uit de gemeentelijke administratie). Wij zijn namelijk wettelijk verplicht om éénmalig uw identiteit formeel vast te stellen.

Inschrijfformulier
    MV
    U kunt ons toestemming geven om uw gegevens zichtbaar te maken voor de huisartsenpost. Ga hiervoor naar VolgjeZorg | Grip op je medische gegevens. Ook kunt u een toestemmingsformulier downloaden.

    Neem 5 dagen na de aanmelding telefonisch contact op met de praktijk.