Koudekerkseweg 86 te Vlissingen  |  Routebeschrijving
A A

Welkom

Welkom op de website van huisartsenpraktijk Getijden 2 .

In Getijden 2 zijn werkzaam als artsen mw. T. Kloppenburg op maandag t/m woensdag , en maandag t/m donderdagen mw. A.Termeer. Vrijdagen worden ingevuld door waarnemend huisartsen.

Door  ziekte van arts Mw.T. Kloppenburg zult u  door een onbekende arts (waarnemer) geholpen worden.

Gezien de huisartsentekorten is het ook voor onze praktijk lastig om continuïteit te bieden in artsen. Gelukkig worden we ondersteund door huisartsen die waarnemen. Het gevolg is dat u verschillende artsen zult ontmoeten.

Per 21 september 2020 zijn ook patiënten van huisartsenpraktijk Scheeren in Vlissingen aan onze praktijk toegevoegd. Huisarts Scheeren is met pensioen. Door deze overname van patiëntenpopulatie is het drukker  in de praktijk; wij vragen uw begrip hiervoor.

Raadpleeg https://www.thuisarts.nl/ alvorens u een afspraak bij de arts maakt.

Alvorens u contact opneemt met de praktijk  raadpleeg de pagina “Corona maatregelen

Voor een afspraak op het spreekuur van de huisarts dient u altijd een afspraak te maken. U kunt hiervoor op elke werkdag bellen tussen 8.00 en 10.00 uur. We maken alleen afspraken voor de dag zelf.
Een afspraak duurt 10 minuten voor 1 klacht. Hebt u meerdere klachten of om een andere reden meer tijd nodig? Geeft u dat dan aan bij de assistente.